Προφορικές εξετάσεις Unefficiency

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Προβιβάστηκαν οριακά οι πέντε μαθητές στις προφορικές εξετάσεις του διπλώματος Unefficiency.
Οι μαθητές απέφυγαν τα λάθη σε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και γκολ.
Λόγω ισοβαθμίας δύο εξ αυτών, θα γίνει επανεξέταση τους την Τρίτη 22/9 στις 20.00Συνοπτική περιγραφή της εξέτασης:Αγχωμένος και σε μερικά σημεία εκνευρισμένος (ερώτηση για Σουφλιά) προσπαθούσε συνεχώς, αλλά μάταια, να δώσει τόνο αισιοδοξίας. Σε συνεχή (αντ)επίθεση, έθετε διλήμματα, κυρίως οικονομικής φύσης.


Δεν τα πήγε καλά στην ερώτηση:

Η φωνή του Πολίτη έφτανε σε εσάς?Ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να αποφύγει ενδεχόμενα τραγικά λάθη, χωρίς όμως να καταφέρει να αποφύγει τα συνηθισμένα του σαρδαμ αλλά ούτε και να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.
Δεν τα πήγε καλά στην ερώτηση:
Φορολογική κλίμακα? Δανεισμός?


Πιστή στην Κομματική Ορθοδοξία, με τη συνηθισμένη ξύλινη γλώσσα - ωστόσο απλή - παρουσιάστηκε αρκετα βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενή της εξέταση.


Δεν τα πήγε καλά στην ερώτηση:
Πως θα επιβιώσει η Ελλάδα αν φύγει από ΕΕ και ΝΑΤΟ?


Εμφανώς κουρασμένος σε σχέση με το παρελθόν, προσπάθησε απεγνωσμένα να παρουσιάσει ένα συναινετικό προφίλ. Δεν κατάφερε όμως να ξεχωρίσει λόγω των συνηθισμένων του λαικισμών.


Δεν τα πήγε καλά στην ερώτηση:
Πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Τουρική προκλητικότητα?


Σαφέστατα πιο φρέσκος από τον προκάτοχό του αλλά λιγότερο αυθόρμητος από τον Τσίπρα του παρελθόντος, απέφυγε τα λάθη. Προσπάθησε έντονα - αλλά ανεπιτυχώς - να καπελώσει τους οικολόγους.


Δεν τα πήγε καλά στην ερώτηση:
Πρεπει να εφαρμοστει ο νόμος για το άσυλο αν εισβάλλουν κουκουλοφόροι?


Ο μαθητής που πήρε τον καλύτερο βαθμό, λόγω αντιγραφής γνωστού τηλεοπτικού τρικ των κων Μουζά & Τζότζολα σε συνεδρίαση Δ.Σ. (ποτήρι-νερό-μαγγάνιο). Δεν κατάφερε ωστόσο να πείσει για την αναγκαιότητα ύπαρξης του κόμματός του.


Δεν τα πήγε καλά στην ερώτηση:
Υπάρχει Μακεδονική Μειονότητα?

Η εξέταση συνεχίζεται την τρίτη 22/9 στις 20.00 με τους μεταξεταστέους μαθητές Καραμανλή & Παπανδρέου...