Εβροεκλογές

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009
















Μια παραγωγή της WARNER CARTOON

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζωγραφισες πάλι Μακιαβελι!
Ειδικα αυτη με το φακιρη ΟΛΑ τα λεφτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα λεφτά ειναι ο καπετάνιος, μετά ο φακίρης

Ανώνυμος είπε...

Δεν το λένε παπαγαλάκια, ο ίδιος το παραδέχτηκε σε φίλο του. ο "παλιος καπετάνιος" ετοιμάζεται να αράξει.

Ανώνυμος είπε...

Βρέ προβοκάτορα,, πες και σε μας τον φίλο αυτό ,για να μας πείσεις. Διαφορετικά είσαι ένας χυδαίος και άθλιος συκοφάντης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μakiaveli πράγματι και αυτή την φορά έγραψες. Ίσως να είναι η πιο καλή σου ανάρτηση. Θα μου επιτρέψεις όμως να κάνω αναφορά στις Ευρωεκλογές και κατ επέκταση στον τόπο μας, όχι μόνο στην Ορεστιάδα αλλά σε γενικά στον Έβρο και περισσότερο στον Βόρειο Έβρο.
Πριν από κάνα δύο μέρες είχα την χαρά να επισκεφτώ τον νομό Πέλλας-χαρά που πολύ γρήγορα έγινε στεναχώρια -.Και θα προσπαθήσω πολύ σύντομα να σας πω γιατί.
Λοιπών φίλοι και φίλες από τον Έβρο μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο σε όλον τον νομό που θα το ζηλεύανε αρκετές ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς σχεδόν καμία λακκούβα , με τις σωστές κλίσεις στις στροφές ,με κανονικότατη διαγράμμιση, με κανονικούς κόμβους και με μια καλή αίσθηση τόσο από θέμα καθαριότητας αλλά και ενός όμορφου γενικά τοπίου. Δηλαδή όπως θα έπρεπε να είναι παντού.
Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι αυτού του τυχερού νομού έχουνε την ευχέρεια να έχουνε φτηνή θέρμανση λόγου του φυσικού αερίου ,αλλά και οι διάφορες παραγωγικές μονάδες-οι οποίες είναι πάρα πολλές- να έχουνε χαμηλότερο κόστος για τον ίδιο λόγο.
Δεν θα σκαλίσω άλλα πλεονεκτήματα που έχουν έναντι των κατοίκων του Έβρου γιατί θα κουράσω αυτούς που ίσως διαβάσουνε αυτό το κείμενο ,αλλά νομίζω ότι ίσως είναι και τα πιο σημαντικά.
Βλέποντας όλα αυτά φίλοι μου, λέω δεν μπορεί θα έχουνε διαφορετική κλίμακα φορολόγησης, θα πληρώνουν περισσότερα χρήματα, αμ δε τα ίδια λεφτά με εμάς τα κορόιδα πληρώνουν. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει το οποίο περιμένω από τους βουλευτάδες μας ,και της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ να μας απαντήσουν.

ΓΙΑΤΙ Κύριοι οι δικοί μας δρόμοι είναι σαν χωράφια?-με ότι συνεπάγεται ,φθορές στα οχήματά μας, καθυστέρηση στις μετακινήσεις μα πάνω απ όλα ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ-.

ΓΙΑΤΙ Κύριοι εμείς οι κάτοικοι του Έβρου πλην της περιοχής της Αλεξανδρούπολης να στερούμαστε των ωφελειών του φυσικού αερίου?

ΓΙΑΤΙ Κύριοι ο νομός μας να έχει ανάπτυξη με το μεγαλύτερο αρνητικό πρόσημο στην χώρα μας?

ΓΙΑΤΙ???????????????????????????
ΓΙΑΤΙ???????????????????????????
Υπάρχουν πολλά ΓΙΑΤΙ δυστυχώς για όλους εμάς

Υπάρχουν όμως και απαντήσεις σε όλα αυτά τα ΓΙΑΤΙ τις οποίες όμως εσείς δεν μπορείτε να τις δώσετε, γιατί απλά έχετε μάθει να κοροϊδεύετε κόσμο, όπως εξάλλου κοροϊδεύουν και εσάς οι συνάδελφοί σας κάτω στην Αθήνα .
Κύριοι την Κυριακή μας καλείτε να ψηφίσουμε για τους εκπροσώπους της χώρας μας στην Ευρωβουλή. Εσείς όμως προσπαθείτε να δείξετε την δύναμη που έχει το κάθε κόμμα που υπηρετείτε –γιατί μόνο τα κόμματα σας έχετε μάθει να υπηρετείτε πιστά-.


Ε ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Δεν πρέπει να σας δώσουμε δύναμη αυτή την φορά
Αυτή τη φορά πρέπει να σας γυρίσουμε την πλάτη. Σε όλους . Σε όλα τα κόματα.Σε όλες τις πολιτικές.
Ο ΕΒΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΤΙΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φίλοι και φίλες ,την Κυριακή το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους αγνοήσουμε ,όπως μας αγνοούν και αυτοί οι κύριοι χρόνια τώρα.
Να τους κάνουμε να αισθανθούνε γυμνοί ,γιατί εμείς τους ντύνουμε χρόνια τώρα.
Να πάρουνε το μάθημά τους μπάς και αρχίσουνε να μας υπολογίζουνε.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΒΡΟ την Κυριακή ο ΕΒΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ

ΑΠΟΧΗ


Εβρίτης

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ [ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΝΝΟΩ]ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΤΣ ? ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ .ΒΑΣΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ?ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ?ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ? Η ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ.ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΙΩΡΘΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΦΑΟΥΛ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Και ομως δούλεψαν. Δούλεψαν όσο χρειάστηκε για να διοριστούν τα παιδιά τους. Τους υπόλοιπους τους έχουν χεσμένους

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ .ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ . ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΕΙΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.