Συνεδρίαση Δ.Σ: Παραχώρηση οικοπέδου για Πυροσβεστική

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Τα λόγια είναι περιττά...








και όπως φαντάζεστε...
οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα είναι καθαρά συμπτωματική...

72 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν'ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ , ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

καιριο χιουμορ χωρις καμια κακια ή εμπαθεια. ευγε.

να τολμήσω να προτεινω μια αλλαγη σε μια απο τις γελοιογραφιες. ισως θα ηταν πιο αντιπροσωπευτικο αν ο παπαιωαννου ήταν ντυμενος εμπρηστης αντι για πυροσβεστης. ταιριαζει καλυτερα δε νομιζεις?

Ανώνυμος είπε...

kantzarorotango ολα τα λεφτά!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάστε, γκρεμίστε
το Πολιστικό,
στη θέση του να βάλετε
κανα Πυροσβεστικό

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα αφού δεν μπορει κανεις τους να κανει την αναπλαση της πλατειας ας την κανουνε πυροσβεστικη να τελειωνουμε

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

SYMFONO ME TON ANOTERO FILO .ONTOS THN KAPSATE THN DHMARXIA FILOI MOY.
EMEIS POY EIMASTE PERASTIKOI AP'AYTH TH POLI THAHOYME NA LEME GIA TO POSO KATEVASATE TO EPIPEDO THS TOPIKHS AYTODIOIKHSIS.PALAIOI KAI NEOI ARHONTES NA VRIZESTE THAREIS KAI EISTE STH LAHANAGORA.AISHOS....

Ανώνυμος είπε...

Πάντος το προεδρείο χρειάζεται επειγόντως μαθήματα κωδικα δημων και κοινοτητων. Καπου πρεπει να γινονται σεμιναρια, του κερατα!

Ανώνυμος είπε...

Μην γελατε. Η κατασταση ειναι τραγικη αλλα μερικοι μερικοι δεν λενε να το συνειδητοποιησουν

Ανώνυμος είπε...

Εχω κουραστεί να βλέπω το Λαϊκισμό του Παπ την κακία του Τζο και τη Μ@&%κι@ που δέρνει το Δήμαρχο.. Κάποιος να τους μαζέψει..

Ανώνυμος είπε...

Να ταν μονο αυτοι που θελουν μαζεμα..ειναι και ΚΑΤΙ προεδροι και κατι χαρτοπαικτες..

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΝ..
ΟΠΟΤΕ Η ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ...\
ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΙΟΥ ,ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ....
Α Ι Σ Χ Ο Σ σε ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εμπρηστής ο ΠΑΠ; ΑΠΟ ΠΟΥ βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Επειδή λέει τα πράγματα με το όνομά τους; Τί είπε ο άνθρωπος; Ότι η πρόταση του για την μεταφορά της ΕΜΑ δεν ήλθε στο ΔΣ. Οτι η ακέφαλη ΔΕΥΑΟ μας ποτίζει νερό με μαγγάνιο χωρίς να μας πουν τις επιπτώσεις στην υγεία μας. Γιατί ο δήμαρχος πήρε πίσω την μήνυση κατά του ΤΖΟ και τα περί υπολήψεως και τιμής; .Γιατί 6 ολόκληρα χρόνια δεν φρόντισαν να αλλάξουν την χρήση γης του παραχωρηθέντος το 2003 οικόπεδο στο πανεπιστήμιο ΜΕ αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί.; Γιατί είναι φίλε εμπρηστής ο παπ ;ΑΝ δεν σου αρέσει η πολιτική του στάση ,να το συζητήσουμε σε συγκεκριμένα πράγματα. Όχι αόριστα και από εμπάθεια. Να είσαι βέβαιος ότι θα είμαι πιο αυστηρός από σένα κριτής του. Μήπως γιατί είναι ο απευθείας συνομιλητής του πρύτανη και φροντίζει να ενημερώνεται για το νέο τμήμα που μακάρι να γίνει αλλά με Μουζά να κοιμάται δεν μπορεί να γίνει ;ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ αφού ήδη το ίδιο τμήμα γίνεται φέτος στην ΛΗΜΝΟ. Και το αντίστοιχο ΤΕΙ στην Καρδιτσα .Μπορεί να κάνουν και εδώ το ίδιο τμήμα; Ποιος χαζός θα πάει στην Λήμνο, με τα τόσα μεταφορικά προβλήματα που έχει; Πέταξε το πουλάκι .Ο ΠΑΠ τα έλεγε .Τα αυτιά του ΜΟΥΖΑ ήταν βουλωμένα. Τι είπε πάλι ; Δημαρχε πάρε πρωτοβουλίες. Γύρισε την πόλη ανάποδα. Ξεσήκωσε τους πολίτες και μην ασχολείσαι με φυλακές και μα….ες .ΑΥΤΌΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ; Εμένα μου θυμίζει ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ, μου θυμίζει κάτι σαν Ρήγα Φεραίο.

Ανώνυμος είπε...

Άραγε κατάλαβε ο Λευτέρης τι κακό έκανε με την πολιτική -απολιτικη στάση του στην επιλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου; Το μπάχαλο ,οι παλινδρομήσεις,(αλήθεια που ακούστηκε να επανέρχεται ένα ψηφισμένο θέμα μετά από 3 ώρες ξανά για ψήφιση;)Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ διαχείρισης της κρίσης στην περίπτωση του ξυλοδαρμού του Ζαχαρία που το τραβούσε ο οργανισμός του; Άραγε το κατάλαβε; Μήπως λέω μήπως, πρέπει να ζητήσει καμιά συγνώμη από τους δημότες;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΝΟΣ; ΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

AN HTAN O KATZIARHS PROEDROS TOY D.S. TORA THA EPEFTE IDI JYLO EKEI MESA.
EPEIDI MAS EXEI PRIJEI O PAPAIOANNOU H ALLIWS RIGAS FERRAIOS, PREPEI NA KATALABEI OTI POLITIKA TELEIOSE.
GAME OVER.
TO FLIPERAKI EKANE TILT.
ENAS DIMARXOS POU TOY KLEBAN TA TAMEIA, AN DEN TO IXERE EINAI ANIKANOS, ENO AN TO IXERE EINAI EPIKINDYNOS.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιζει να διαδιδει ο Παπαιωαννου οτι θα κατεβει ξανα υποψηφιος. Θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
Ας το ξανασκεφτει γιατι αν ειναι μαζι με το Τζοτζολα θα εχει περισσοτερες ελπιδες.
Μπορει βεβαια να τους δουμε ολους μαζι στο συνδυασμο του Βαρσαμακιδη.
Εμπρος λοιπον, ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν ο ΤΖΟ & ο ΠΑΠ έχουν πλέον κοινή γραμμή.. Καμιά δικαιολογία.. Συμφωνούν στα περισσότερα και δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι δεν είναι εκ του πονηρού. Ακόμα και σε ψηφοφορία που κυκλοφορεί σε blog για την πυροσβεστική τους έχει μαζί..
Ας κατεβούν μαζί αφού συμφωνούν σε όλα..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βάζεις τον Άρρεν να φαίνεται.. Θύλη? Ξέρεις κάτι που δε ξέρουμε?

Ανώνυμος είπε...

1/5/2009 8:04 πμ
ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΤΖΟ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑ,ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ.
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΣ.
ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Α ΝΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ!!!!
ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.. 4 - 5 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ.. ΚΑΙ ΔΕ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΛΑΪΚΙΖΟΥΝ..
12:15 ΑΝ ΘΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να μπω στον press-a. Αυτός έχει την ψηφοφορία? Υπάρχει πρόβλημα στη σελίδα του..

Ανώνυμος είπε...

1/5/2009 12:32 μμ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΑΙ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ. ΑΠΑΘΗΣ. ΝΗΡΒΑΝΑ!!!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΣ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥ "ΣΥΓΝΩΜΗ"

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κολλημένος με τον Άγγελο. Αλλά θέλω τα επιχειρήματα σου .Δεν υπάρχουν όμως , γιατί και εσύ πολύ καλά ξέρεις ότι είναι ο πιο διεκδικητικός και ΟΧΙ εκδικητικός .Δεν σου φτάνουν 8 νεκρά χρόνια; Θέλεις και άλλα; Ή μήπως περιμένεις από Λευτέρηδες που κοιμούνται όρθιοι ,ή που είναι καβαλημένοι;

Ανώνυμος είπε...

O Παπαϊωάννου τον κλέφτη τον έχωσε για 15 χρόνια στην φυλακή της Κομοτηνης .Ο ΜΟΥΖΑΣ στις δύο δίκες του κλέφτη δεν έστειλε δικηγόρο να μην υπάρχει πολιτική αγωγή για να πέσει στα μαλακά .Έτσι νόμιζε. Τα χρήματα όμως τα πήρε η γνωστή κλίκα που λυμαίνεται τον δήμο μας. Μη ζητάς και ρέστα όμορφε, κάτσε και φάε τον δήμαρχο σου αφήνοντας ήσυχο τον Παπαϊωάννου.

Ανώνυμος είπε...

Δύο διαφορετικές αναρτήσεις στο τρωκτικό την πρωτομαγιά με το ίδιο θέμα του ξυλοδαρμού του αντιδημάρχου κ.Ζαχαρία. Ο Τομαδακης που ΔΕΝ ήταν εκεί το διαψεύδει, λέει μάλιστα ότι αν ΔΕΝ ήταν ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ θα έπεφτε το ξύλο. Εμένα μου είπαν ότι ο Καραμανιδης ο πατήρ και ο Mπορίδης τον έσωσαν αφού έφαγε δύο σφαλιάρες πριν κρυφτεί στην κουζίνα και κλειδωθεί .Ο Γαβρίλος είχε πλάτη στο επεισόδιο δεν είχε οπτική επαφή

Ανώνυμος είπε...

OTAN KANOYME ENA LATHOS PROSPATHOYME NA TO DIORTHOSOYME OXI NA TO MEGALOSOYME .ESEIS ME OLA AYTA POY KANETE SE MIA EPOXH POY DEN BOREI N'ALAXEI TIPOTE XEIROTEREVETE TH KATASTASH KI AYTO EINAI EIS VAROS OLON SAS.AFISTETON NA LEITOYRGEISEI TON KAHMENO BOREI NA KATAFEREI NA KANEI KAI KATI KALO.OTAN EXEI XASEI TON YPNO TOY OTAN EHOYN SPASEI TA NEYRA TOYPOS NA SKEFTHEI THETIKA GIA TH POLI TON EHETE PETHANEI TON ANTHROPO ENAS APO SAS EINAI DEN EINAILATHROMETANASTHS AYRIO THA TON SYNANTATE STA KAFENEIA H STIS TAXEIS TON PAIDION SAS KAI THA PREPEI NA TOY PEITE KALHMERA MILATE OLOI THAREIS KAI EISASTE KALYTEROI AP'AYTON PISTEPSTEME AN EISASTAN KALYTEROI O KOSMOS THA TO EIXE KATALAVEI PRIN APO SAS.ME AGAPI GIA THN POLI.

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Ο ΠΑΠ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΔΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ;(ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΣ.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ,ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ)
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ;ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ

Makiaveli είπε...

Οσοι ασχολούνται ενεργά με την πολιτική (σύμβουλοι τοπ.αυτοδιοίκησης, δήμαρχοι, βουλευτές κλπ) έχουν θέσει απ'ευθείας τον εαυτό τους στην διάθεση μας για κριτική, καλοπροαίρετη ή μή. Η κριτική αυτή βέβαια οφείλει να περιορίζεται σε στενά πλαίσια που δεν έχουν σχέση με την προσωπική τους ζωή.

Σχόλια που αφορούν την προσωπική ζωή ανθρώπων ή την κριτική συμπολιτών μας που δεν είναι μέλη της πολιτικής ζωής του τόπου, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙ

Άγριο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας


"Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς έχει μεγάλο πρόβλημα εδώ και 6 μήνες. Δεν μπορεί να κυβερνήσει το Δήμο καθότι έχασε την πλειοψηφία, καθώς του έφυγαν 4 σύμβουλοί του διότι όπως είπαν τον θεωρούν ανίκανο να ...

λύσει τα προβλήματα του Δήμου(δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι).Προχθές μάλιστα "έπεσε" άγριο ξύλο κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Ορεστιάδας μεταξύ δύο συμβούλων της συμπολίτευσης. Έφαγε το ξύλο της αρκούδας ο αντιδήμαρχος κ.Ζαχαρίας από τον πρόεδρο της...επιχείρησης ύδρευσης του δήμου, κύριο Καντζιάρη όταν ο πρώτος τον αποκάλεσε απρόκλητα ηλίθιο".Ο κ. Ζαχαρίας ηταν φανερό ότι κάποια στιγμή θα τις "έτρωγε" αφού πάντα είναι προκλητικός.

Ανώνυμος είπε...

οι τρεις μισθοί αφορουν το δημο κι οχι την προσωπικη ζωη του ΠΑΠ. και φυσικα ποιος- ποια τους παιρνει και γιατι!!!!Δεν βλέπω να το καταδικαζεις.!!
Βλέπω όμως κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον ΠΑΠ

Ανώνυμος είπε...

1/5/2009 5:37 μμ
ΚΑΛΟ!! ΧΑ ΧΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε Μάξιμε.. Εδω ο καθένας λέει την μαλ.κια του.

Ανώνυμος είπε...

1/5/2009 8:44 μμ

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ..ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΠΑΠ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΛΕΙΘΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ "ΠΑΠΙΑ" Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΛΛΗΣΤΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Makiaveli είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε "8.44",

σαφέστατα το αν με οποιοδήποτε τρόπο, έχουν "προσφερθεί" 3 ή 13 μισθοί σε υπάλληλο από οποιονδήποτε τέως ή νυν δήμαρχο, είναι θέμα προς κριτική. Κριτική όμως στο πρόσωπο του δημάρχου και όχι στο πρόσωπο του υπαλλήλου.
Στο σχόλιο (σου?) που δεν δημοσιεύθηκε γινόταν αναφορά - και μάλιστα προσβλητική - σε υπάλληλο του δήμου, κάτι που θεωρώ ότι δεν συνάδει με την ευρύτερο πνεύμα της κριτικής που επιθυμούμε προς τα "πολιτικά" πρόσωπα.

Όσον αφορά για τις "προτιμήσεις" μου, δικαίωμα σου φυσικά να εξάγεις οποιοδήποτε συμπέρασμα, δικαίωμα και ευθύνη μου όμως να προσπαθώ να κρατήσω κάποιους "δεοντολογικούς" κανόνες στο ιστολόγιο.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που σπούδασα σε πραγματικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, εχω ελπίδες για προσληψη;
Συμβιβάζομαι και με ενα μισθό.
Άλλωστε δεν έχω τα προσόντα της κυρίας.
Είμαι και Αρρεν. Μάλλον δεν έχω ελπίδες

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΜΑΝΔΡΑΓΌΡΑ είναι η πρώτη φορά που γράφω σε μπλοκ .Πάντα όταν θέλω να εκφράσω την άποψη μου στα μπλόκ, τα στέλνω τα κείμενα μου και ευχαριστώ που τα δημοσιεύετε .Θα κάνω την εξαίρεση- λέγοντας ότι παρακολουθώ όσα μπλόκ κυρίως τοπικά μπορώ. Οδηγούμε στην απόφαση αυτή γιατί αφενός οφείλω μια απάντηση στους επισκέπτες του Μανδραγόρα, αφετέρου δε, θεωρώ άδικη την επίθεση κατά φυσικού προσώπου ,πολύ περισσότερο που είναι και μητέρα δυο παιδιών στην εφηβική ηλικία .Η συνεργάτιδα μου στα χρόνια που ήμουν δήμαρχος για τα 2,5 τελευταία χρόνια , προσελήφθηκε κανονικά όπως προβλέπει ο νόμος και εργαζόταν στον δήμο. .Τους δύο τελευταίους μήνες του 2002 Νοέμβριο και Δεκέμβριο είχε και μία άλλη σύμβαση ιδιωτικού έργου ορισμένου χρόνου στην θέση παραιτηθέντος υπαλλήλου ,σύννομη , σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου εσωτερικών που είχε προσφύγει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Τζότζολας ο οποίος ήθελε να την απολύσει. Άρα μιλάμε για δύο μισθούς για δύο μόνο μήνες για δυο διαφορετικές συμβάσεις ιδιωτικού έργου νομιμότατες και με απολαβές 300 ευρώ η μία και450 ευρώη άλλη συνολικά 750 ευρώ .Η Τρίτη σύμβαση ως γραμματέας του ΚΕΚ ΥΠΈΥΘΥΝΑ σας ΓΝΩΡΙΖΩ ότι δεν ΑΜΕΙΦΤΗΚΕ και για το οποίο θα τα πούμε στο δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του ΚΕΚ .Θα μου δοθεί η ευκαιρία επίσημα και από το βήμα του ΔΣ να πω αρκετά για το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του δήμου μας με ποιες προϋποθέσεις έγινε ,ποιοι εθελοντικά προσέφεραν υπηρεσία και ποιοι στην συνέχεα αποκόμισαν οικονομικά οφέλη .Κλείνοντας θέλω να πω, κυρίως στους επικριτές μου ότι την κριτική όσο σκληρή και πολλές φορές όσο άδικη και αν ήταν , δεν την απαξίωσα πολύ δε περισσότερο δεν την φοβήθηκα. Απλά πληρώνω το τίμημα του πάθους μου στα ΔΣ όταν υπερασπίζομαι τις θέσεις μου και παρουσιάζομαι ως σκληρός .ΔΕΝ έστειλα κανέναν αιρετό ή υπάλληλο στην δικαιοσύνη ,όταν ακόμη δικαστήριο αποφάσισε για απόλυση υπαλλήλου μας, ΕΚΤΌΣ βέβαια από την περίπτωση της υπεξαίρεσης όπου παρέστηκα και ως μάρτυρας κατηγορίας ενώ ο κ Μουζας δεν έστειλε δικηγόρο ως πολιτική αγωγή ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι δικηγόροι κάνουν πάρτι στον δήμο μας.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και είμαι στην διάθεση των ειλικρινών φίλων του μπλοκ σας στο e-mail μου agelospapaioannou@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα θελετε να πιστέψουμε οτι γραφεις πρώτη φορά? Για ηλίθιους μας περνάς? Και ακόμη και έτσι να είναι για το δίμηνο (?) της κυρίας θα μπορούσες κάλλιστα να δώσεις τη θέση σε κάποιο άνεργο (δε είναι και λίγοι)κι όχι να προικίζεις με διπλές & τριπλές θέσεις τους κολλητούς.. Θυμήθηκες οτι με το Τζο είστε πολιτικά αντίπαλοι? Παράξενο διότι μάλλον συμφωνείτε.Δε το συζητώ οτι ο Τζό ΔΥΟ φορές σε άδειασαν οι πολίτες Αγγελε. Πόσες ακόμη θες για να καταλάβεις?

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_9869.html
Το δημοσίευμα του Τρωκτικού

Ανώνυμος είπε...

Για τον πρωην Δημαρχο κ.Αγγελο Παπαιωαννου.Δεν ειναι ετσι αν ετσι νομιζετε κ.Αγγελε.Η μιση αληθεια ειναι χειροτερη απο ενα ψεμα.
Αληθεια πρωτη & ολοκληρη,εισαι ο αποκλειστικα υπευθυνος για την υπαιξερεση στον δημο (το μαρτυρουν και οι καβγαδες Σου με τον πρωην Σου,Αντιδημαρχο κ.Παπαδοπουλο),οπως και μεγαλη ευθυνη φερουν και τα διευθυντικα υπηρεσιακα στελεχη του Δημου.
Αληθεια δευτερη ο Μουζας δεν εστειλε Δικηγόρο,αλλα στο εφετειο πηγες εσυ και ενα πρωην στελεχος του Δημου ως μαρτυρες υπερ του κλεφτη και η ποινη εγινε απο 15 χρονια σε 12 χρονια,γιατι αραγε σας επιασε ο πονος?
Αληθεια τριτη και ΑΛΛΟΣ επι των ημερων σου επαιρνε περα του ενος μισθο,διευτθυντης,παρα διευθυντης κλπ και εδω μεγαλη φασαρια εγινε και αποσχηστικαν σχηματα..
Αληθεια τεταρτη δυο φορες ο λαος σε αποδοκιμασε τριτη ουκ ανδρος σοφου.
Αληθεια πεμπτη η υπαιξερεση δεν ηταν το μοναδικο σκανδαλο επι των ημερων Σου που ζημιωσε τον Δημο!
Αληθεια εκτη ησουν ο δημαρχος των εργων αλλα και της αλλαζονειας,της υπεροψιας της κακοδιαχειρισης και των σκανδαλων!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

2/5/2009 11:34 πμ

ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΙΛΑΣ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΟ;!!!!!!!!Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;!!!!!!
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μας δεν είναι ο αρχηγός της ελλάσονος αντιπολίτευσης, αλλά η ανυπαρξία του Δημάρχου.
Ακόμα για το τι έγινε πριν 8 χρόνια μιλάτε!!
Φτάνει πια. Εντάξει είπαμε "Δήμαρχος των έργων και αλλαζόνας" ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου, δεν αναρωτιέστε γιατί ασχολούντε τόσο πολύ με τον κ.Παπαϊωάννου;
Μήπως τον θεωρούν τελικά τον πιο "επικίνδυνο"
Γιατι τελικά όπως φαίνεται είναι ο πιο "δυνατός" της αντιπολίτευσης.Αυτόν "φοβάται" ο Μουζάς
Για σκεφτείτε λίγο

Blokaki

Ανώνυμος είπε...

A ρε Αγγελε ,τι φωτιές τους άναψες πάλι. Εσύ είχες συνεργάτες που προσλήφτηκαν σύμφωνα με το νόμο ,που διαβάζω , και δούλευαν για τον δήμο ,ενώ ο σημερινός δήμαρχος πληρώνει συνεργάτες για να τον προβάλουν στις tv και στα μπλοκ ,όχι βέβαια με 300 και 450 ευρώ αλλά με 3000 ευρώ και βάλε. Ούτε τις ικανότητες σου έχουν ούτε τον δυναμισμό σου, ας βράζουν στο ζουμί τους ,ο κόσμος το κατάλαβε επί τέλους ποιός κάνει για δήμαρχος ,μη κολλάς ,τράβα μπροστά, θα είναι η τρίτη και φαρμακερή για αυτούς. Αυτά ακούγονται στα πηγαδάκια ,ακόμη και αυτοί που σε πρόδωσαν στις δύο προηγούμενες φορές, ακόμα και αυτοί δηλώνουν ένθερμοι ψηφοφόροι σου.

Ανώνυμος είπε...

Προς στον αδιόρθωτο προβοκάτορα. Μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη της υπεξαίρεσης από τον ταμία 1ος Παπαιωαννου 2ος Σταματοπουλος 3ος Παπαδοπουλος 4ος Παλλας 5ος Καραθανάσης 7ος Μπισκιντζης 7ος Κεσουδης 8ος και 9ος Επιθεωρητές του ΥΠΕΘΟ.
Μάρτυρες Υπεράσπισης 1ος Γκιόκας ΑΘ.2ος ένας πολίτης από το χειμωνιο 3ος ένας άλλος πολίτης απο το χειμώνιο καταγωγή του φυλακισμένου .Αυτό που δεν γνώριζα ήταν ότι ο Μουζας ΔΕΝ όρισε δικηγόρο .Πως να το εκλάβω τώρα αυτό; Το αφήνω να το κρίνει ο άθλιος προβοκάτορας .

Ανώνυμος είπε...

2/5/2009 2:46 μμ
ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο... ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

,τράβα μπροστά, θα είναι η τρίτη και φαρμακερή για αυτούς.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΜΕ.. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
"ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ"
Sinatra

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απασχολεί ορισμένους ο πρ. δήμαρχος και δεν τους απασχολεί ο νυν με τους στενούς συνεργάτες του(Ζαχαρίας ο δαρμένος και η με τρίμηνη φυλάκιση Ροροπουλου;) Ιδου το ερώτημα .Η κριτική πάντοτε αφορούσε αυτούς που κυβερνούν.
Τελικά θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο που λέει ότι μάλλον τον φοβούνται σαν τον πιό ισχυρό. Μή ξεχνάμε αυτό που λέει ο λαός, τα δέντρα που έχουν καρπούς χτυπάμε.

Ανώνυμος είπε...

πουθενα δεν εχει συμβει να ασχολουνται τοσο με την ....αλασσονα αντιπολιτευση.
Μηπως τελικα ειναι η ΜΕΙΖΟΝΑ.;

Ανώνυμος είπε...

GIATI RE PAIDIA DEN ASHOLEISTE ME TON OLYMPIAKO ME TON PANATHINAIKO ME THN AEK AFOY H SYMERIFORASAS EINAI GIA GIPEDA EKEI PRAGMATIKA THA VGALETE TON KALYTERO SAS EAYTO KAI DEN THA MPOREI KANEIS NA SAS PEI TIPOTA.POIOI EISTE ESEIS POY KATHE FORA POY EHEI DHMOTIKO SYMVOYLIO KANETE TOYS KATOIKOYS MIAS OLOKLHRHS POLEOS NA KANOUN OMADIKA EMETO KAI NA VLASTHMAN THN ORA KAI TH STIGMH POY SAS PSIFISAN
AISHOS KAI PALI AISHOS.

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δεν ειναι αν ξαναγινουν δημαρχοι ο Τζοτζολας και ο Παπαιωαννου ακομη και ο Μουζας και μονο που το σκεφτονται και τους υποστηριζουν καποιοι ειναι θρασος,ειναι προσβολη κατα της δημοκρατιας.Σωτηρες υπαρχουν πολλοι αλλα ανθρωποι πολιτικοι που σκεπτονται μονο για το καλο της πολης λιγοι.Βρητε τους!!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ μου Άγγελε
Θα μου επιτρεψεις να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για τα γραφόμενά σου.
1. Παραδέχεσαι ότι η κυρία κατείχε 2 έμισθες θέσεις. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία. Ξέρεις πόσες άναργες μητέρες υπάρχουν που τους ενδιαφέρει η προυπηρεσία;
2. Γράφεις ότι η δεύτερη θέση ηταν νόμιμη. Σωστά ο Τζότζολας το έψαξε.Δεν επιτρέπετε η διπλοθεσία. Άρα κάτι δεν πάει καλά. Κάτι βρωμάει που λέει και ο λαος.
3. Λές οτι στο ΚΕΚ δούλευει αφιλοκερδώς. Αν συνέβενε αυτό γιατί η κυρία διεκδίκησε δικαστικώς την αμοιβή της;!!!
4. Για όλα τα παραπάνω υπάρχει και το ηθικό θέμα. Δεν μπορεί ο κάθε πολιτικός να διορίζει τους Γραμματείς, κουμπάρους, αδέρφια κλπ είναι προκλητικότατο και μάλιστα σε πολλές θέσεις, όταν η ανεργία θερίζει τους νέους.
5. Φίλε μου θα πρέπει να σκεφτείς ότι μας προκάλεσες ενίοτε με την συμπεριφορά σου τιε επιλογές σου τις...παρέες σου. Η μικρή μας κοινωνία τα ελέγχει όλα, των πολιτικών. Ακόμα και την προσωπική τους ζωή.
Έκανες λάθη άν και ήσουν όπως λένε άξιος σε πολλά. Ελπίζω να το έχεις καταλάβει.
Με πολύ φιλική διάθεση

Ανώνυμος είπε...

και μονο που το σκεφτονται και τους υποστηριζουν καποιοι ειναι θρασος,ειναι προσβολη κατα της δημοκρατιας
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ

Ανώνυμος είπε...

3/5/2009 8:17 πμ

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΦΤΕΡΑΚΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΑΡΡΕΝ;

Ανώνυμος είπε...

O TZO ΤΑ ΕΨΑΞΕ και δυστυχώς γι αυτόν τα βρήκε σωστά το υπουργείο. Τα διεκδίκησε , τα του ΚΕΚ γιατί ό έτερος ο ....αναντικατάστατος τα πήρε μέχρι τελευταία δραχμή ,άλλα έπρεπε να πάει στο δικαστήριο να ορκιστεί ότι μόνο αυτός δούλευε ενώ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ δεν δούλευαν. Μόνο που ο... εργατικός δεν έδωσε ποτέ εξηγήσεις ή δεν του ζητήθηκε ,πως χάθηκαν δύο φορές μάλιστα οι υπολογιστές μεγάλης αξίας και ούτε του έγινε παρακράτηση από τον μισθό των 1500 ευρώ που παίρνει το μήνα τόσα χρόνια, ο υπεύθυνο- ανεύθυνος χωρίς να δουλεύει τον περισσότερο χρόνο.
Αυτά από έναν απολυμένο του δήμου, που έζησε από μέσα τα γεγονότα, χωρίς να είναι ψηφοφόρος του πρώην δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

3:05 μμ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΙΠΛΟΘΕΣΗΤΗ!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ;
ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου να σε ενημερώσω ότι σήμερα στον Δήμο μας αμοίβονται τουλάχιστον 10 υπάλληλοι,με δευτερο μισθό ,ως εργαζόμενοι και στον ΟΓΑ με 300 ευρώ ,και δεν ξέρουν τι σημαίνει ΟΓΑ.και δεν είμαι αγαπητή ,αλλά ενας ή μία ( για να σε μπερδέψω ).)απολυμένος-η του δήμου μας .

Ανώνυμος είπε...

12:24 πμ
ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ και.. υποστηρίζεις κάποια που σου "τρώει" κάποια θέση;
Εσύ άνεργος αυτή 3 θέσεις!!!
Άσε μας κυρία μου. Μας έπεισες.ΚΑΛΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ .ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ......

Ανώνυμος είπε...

Apo pou psonizi o typos sto simerino dimotiko syboulio me to kokkino mpoyfan telo na paro kai ego ena...... einai poli trenti

Ανώνυμος είπε...

Είναι κουκλος έτσι κι αλλιως.. ΑΑΑχχχχ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

10:29 μμ

ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

Ανώνυμος είπε...

11:26 μμ

κα ΠΑΠ

ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

einai poli trenti

Τι απωθημένο είναι αυτό, μέχρι και το μπουφάν του ανθρώπου σε ενόχλησε;
Πιες λίγο από το νερό σας να σου περάσει.

Ανώνυμος είπε...

hiya


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.