Τίτλοι Τέλους μετά από Εισ. Εντολή

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

“Όχι” στα λουκέτα, “ναι” στους “κόφτες”....

Στην αναστολή λειτουργίας τους προχωρούν από σήμερα τα blog “στην press-a” και “μανδραγόρας”, μετά από παρέμβαση αρμοδίων, αναρμοδίων, περί και παρά... αρμοδίων αρχών, που πείσθηκαν για το “ενοχλητικό” του χαρακτήρα τους και “ικανοποίησαν” το αίτημα “λουκέτου” που είχε τεθεί από, ολίγους, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, φαντάρους, επιχειρηματίες, εμπόρους, διοικητικούς, εξωδιοικητικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες.
Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι στα δύο blog's, τους οποίους κανένας δε σκέφτηκε, οδηγούνται έτσι στην ανεργία και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, με την κρίση να χτυπά πλέον πόρτες, παράθυρα, παντζούρια και κουδούνια...
Ενώ τα συγκεκριμένα blog's αναστέλλουν τη λειτουργία τους, μέχρι νεωτέρας, τα υπόλοιπα τοπικά blog's και οι διαχειριστές τους θα ενταχθούν σε πρόγραμμα κοινωνικής επανένταξης, μετά από ειδικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν (λιπομέτρηση, κολοσκόπηση (δις), αίματος κ. α). Ειδική μέριμνα θα ληφθεί για τους εκατοντάδες χρήστες των blog's, που έχουν το θράσος να σχολιάζουν κιόλας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα ένταξης σε ειδικά προγράμματα απεξάρτησης, τα οποία θα εκπονηθούν άμεσα σε συνεργασία Μαρκογιαννάκη, Αβραμόπουλου και Φάνης Πετραλιά. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να συμμετέχει και ο Σουφλιάς αλλά επειδή είναι... “κουφάλογο”, διαπιστώθηκε αδυναμία συνεννόησης ενώ έχει και βεβαρημένο πρόγραμμα γευμάτων εργασίας με δελφίνους, δελφίνες, καρχαριοειδή και φαλαινοειδή...
Παράλληλα, οι διαχειριστές των δύο blog's θα υποχρεωθούν είτε να εργαστούν στην κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, χωρίς αμοιβή και ασφάλιση, είτε να προσφέρουν εθελοντική εργασία, πρωτοκολλόντας έγγραφα στο δήμο Ορεστιάδας, όπου διαπιστωμένα λόγω έλλειψης προσωπικού παρατηρείται μια σχετική καθυστέρηση...

Αναδημοσίευση από stin-press-a.blogspot.com

EDIT 20.40:

Μετά από την 24ωρη περιπέτεια με τον φίλο Pressa στις σιδηροδρομικές γραμμές, να τον συγχαρώ για το αστείρευτο χιούμορ, τον μοναδικό τρόπο έκφρασής του και το γέλιο που μας προσφέρει μέσα από τα πανέξυπνα άρθρα του και να ευχηθώ σε όλους σας καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά :-)

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

""" Στην αναστολή λειτουργίας τους προχωρούν από σήμερα τα blog “στην press-a” και “μανδραγόρας”, """

Για τον εορτασμό της αναστολής λειτουργίας των 2 ανωτέρω blogs ευγενικοί χορηγοί της πόλης μας παρήγγειλαν 100 ψητά αμνοερίφια τα οποία μαζί με άφθονο κρασί θα διατεθούν στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας σε όσους θα ήθελαν να το γιορτάσουν.
Όσοι έχουν αδύνατα στομάχια παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί.
“ all right “

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εεεε ρε έτσι και κανετε πλάκα θα φάτε δαρμό και οι δύο...

Ανώνυμος είπε...

Μασάει η κατσίκα ταραμα;Τρομάξατε απο την ανόητη και τον κομπλεξικό δικομανή.Αντε ας είναι Πρωταπριιάτικό.Σε διαφορετική περίπτωση ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΕΤΕ .

Χρήστος Χαρακοπίδης είπε...

Κυκλοφόρησε σε site πρόγραμμα με το οποίο εντοπίζεται η ταυτότητα των ανώνυμων σχολιαστών στα διάφορα blogs, το οποίο εξασφαλίσαμε στο ΛΙΓΑΠΟΛΑ.
Μετά απ' αυτή την εξέλιξη οι διαχειριστές των Blogs στην-pres-@ και Μανδαγόρας, που έφαγαν λουκέτο , κατέφυγαν, προσλήφθηκαν και εργάζονται πλέον στο blog ΛΙΓΑΠΟΛΑ, αφού εξασφάλισαν πολύ καλά συμβόλαια (πενταπλάσια αμοιβή απο το διαχειριστή του ΛΙΓΑΠΟΛΑ), δεδομένου ότι οι σιδηροδρομικές γραμμές στις οποίες τους υποσχέθηκαν ότι θα τους απασχολήσουν σταμάτησαν εδώ και καιρό τις εργασίες τους (ή μάλλον δεν τις ξεκίνησαν ποτέ). Παρά την οικονομική κρίση , που μαστίζει τη χώρα εμείς στο ΛΙΓΑΠΟΛΑ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε επιθετική πολιτική κάνοντας κι΄ άλλες προσλήψεις αντί για απολύσεις. Στο μέλλον όσοι αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο στο blog τους ή αισθάνονται κουρασμένοι ή κλείνουν απο έλλειψη αναγνωστών θα προσλαμβάνονται άμεσα και με δικό τους κλειδί για τις αναρτήσεις.
Το site απο το οποίο κατεβάσαμε το πρόγραμμα............ (η συνέχεια στο ΛΙΓΑΠΟΛΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την φίμωση των blog οργανώνεται πανελλαδική καθιστική διαμαρτυρία την Κυριακή του Πάσχα έξω απο το Δημαρχείο Ορεστιάδας. Παρακαλούμε να φέρετε μαζί και τις σούβλες σας.

Αντιφιμωτική Οργάνωση Ορ/δας

taxidiotis είπε...

A RE LAMOGIA PROTAPRILIA SHMERA.

Ανώνυμος είπε...

Να απευθυνθούμε στον νομικο συμβουλο του κράτους. Αυτο ΔΕΝ μπορει να περάσει έτσι

Ανώνυμος είπε...

Καλό το πρωταπριλιάτικο.. Έπεσα από το γέλιο..

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα σε όλους
Χάρης Κανταρίδης

Ανώνυμος είπε...

Για μια στιγμή κόλλησα και έχασα τη μπάλα...!!!

Αντε, καλή πρωταπριλιά και καλό μήνα κατάδικοι!

Clio είπε...

Λιπομέτρηση και κολοσκόπηση? Στη νέα σιδηροδρομική γραμμή υπάρχει χώρος και γι άλλους? Το πρωτόκολλο είναι η χειρότερη τιμωρία..

Ανώνυμος είπε...

Αν και πρωταπριλιάτικο το αστείο σας, σας προτρέπω να κλείσετε για μία μέρα και μετά θα δείτε πόσο θα ανέβει η απόδοση εργασίας σε μερικές δημόσιες υπηρεσίες! Διότι δεν ειναι τυχαίο οτι τα περισσότερα σχόλια γράφονται 9 το πρωι με 2 το μεσημερι... Ολοι ειναι στημένοι μπροστά στην οθόνη και ο ένας περιμένει το σχόλιο του άλλου για να απαντήσει!!!

Homo Sapiens είπε...

: ) great!

κατεβάσω στο Σύνταγμα την ιστοπαρέα μου για διαδήλωση..Δεν θα περάσει!

Την καλησπέρα μου...

Ανώνυμος είπε...

Eίπε ο σοφός Πλάτων, «μια από τις τιμωρίες [όταν] δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου».....
Καλό μήνα!

Ανώνυμος είπε...

Eίπε ο σοφός Πλάτων, «μια από τις τιμωρίες [όταν] δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου».....
Καλό μήνα!

Makiaveli είπε...

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους :-)
Ευχαριστούμε για την ηθική συμπαράσταση αλλά όλα ήταν ένα κόλπο για να "διοριστούμε" στο blog του φίλου Χρήστου Χ. και όπως βλέπετε...έπιασε!

http://2glor.blogspot.com/2009/04/blogs.html

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινό έχω έγω με τν Ρορο....ου;
Την μουσική του MAKIAVELI.